فاصلی با اشاره به عدم توجه به قابلیت گردشگری کارون در خوزستان خاطرنشانکرد: کارون مهمترین جاذبه گردشگری استان است که نیاز به توجه ویژه از سوی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری دارد. استاندار و مدیر میراث فرهنگی و گردشگری اصفهان بارها در سخنرانیهای خود زایندهرود را به عنوان یکی از محور گردشگری بینالمللی کشور اعلام میکنند اما چرا شرایط در خوزستان چنین نیست.
فاضلی تصریحکرد: متاسفانه متولیان گردشگری خوزستان به رودخانه کارون خیلی بیتوجهاند و حاضر به همکاری در استفاده از قابلیتهای گردشگری آن نیستند.
وی گفت: عدم شرکت مدیران صنایع آلاینده در جلسات بررسی بحران آلودگی کارون یکی از مشکلات مهمی است که حل مشکلات زیست محیطی این رودخانه را امکانناپذیر کرده است.
مدیر کمیته برگزاری کنفرانس ملی کارون عنوانکرد: ابهامات سد گتوند و شوری آب نیز در آلودگی کارون غیرقابل انکار است. هدف اجرای این سد باید بهطور شفاف و صریح بررسی و راهکارهای کارشناسانه و مورد تایید ارائه شود.
فاضلی اظهارکرد: بیماریهای حاصل از آلایندههای کشاورزی نیز باید بازنگری شود. سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی بخش کشاورزی باید از بروز بیماریهای خطرناکی که در اثر تخلیه زهآبهای کشاورزی در رودخانه کارون ایجاد میشود جلوگیری کند.
وی بیانکرد: عمده آلودگی کارون در حوضه استحفاظی خوزستان اتفاق میافتد، به طوری که با تخلیه فاضلابهای شهری و صنعتی این رودخانه به مرداب تبدیل شده است.
منبع:خبرجنوب